Ulei din seminte de Struguri, 100 ml



12,00 Lei
pe stoc

Cod produs: 1317046015

Garantie: 12 luni

Cum ajunge la mine?
* in tara - prin curier sau prin posta, termenul de livrare poate fi comunicat doar de consultantul de vanzari

Pentru confirmarea disponibilitatii de livrare va rugam sa contactati consultantul de vanzari.

Comenzi telefonice:


0722 409 075

Email: office@biobella.ro

0.00 rating / votes

Descriere

Un ulei ușor, penetrant, nu lasă urme grase, asigură o piele fină satinată. Protejează pielea, menţine hidratarea şi combate formarea ridurilor. Conferă strălucire firelor de păr. Ideal ca ingredient pentru masaje.

Ingrediente: Ulei din semințe de struguri rafinat (vitis vinifera seed oil)

Descriere:

Extracţia uleiului din seminţe de struguri este de dată relativ recentă, în pofida faptului că viţa de vie este cultivată de mii de ani. Iniţial a fost produs în Franţa şi Italia şi a fost utilizat pentru prepararea salatelor, iar începând cu secolul XX a fost remarcat şi pentru beneficiile aduse pielii.Uleiul din seminţe de struguri are un conţinut ridicat de acid linoleic, tocoferol şi polifenoli. Recomandat pentru îngrijirea pielii mature ori deteriorate, previne îmbătrânirea prematură a pileii, este regenerant şi restructurant cutanat.Este un ulei non-gras, pătrunde uşor în piele, se poate utiliza cu succes în curăţarea pielii sau în compoziţii pentru masaj.Are consistenţă fină, uşoară, se absoarbe rapid în piele şi nu lasă urme grase, putând fi un ideal purtător de elemente active ale diverselor ingrediente cosmetice.

Metoda de obţinere:  extragere din seminţe, apoi rafinat

Zona geografică de provenienţă: Chile
PREZENTARE: lichid clar, culoare galben-verzuie, vâscozitate redusă, miros neutru
Componenţi principali: acizi graşi: linoleic, linolenic, oleic, palmitic, stearic, vitamina E, minerale, compuşi fenolici
SPECIFICAŢII conform buletinului de analiză pentru LOT: VE4176gravitate specifică 0,921indice refractiv 1,475valoare de saponificare 191acid palmitic 7,36%acid stearic 4,15%acid oleic 18,11%acid linoleic 69,66%acid linolenic 0,34%

Proprietăţi

antioxidant
emolient
nutritiv
hidratant
penetrant, nu lasă urme grase
dezincrustant
catifelant

Recomandări

ten mixt şi gras
tenul predispus la acnee
tenul uscat, deterioratre
stabilirea elasticităţii pielii
ameliorarea ridurilor
întăreşte şi hrăneşte fibra capilară
îmbunătăţirea tonusului şi texturii pielii

In cosmetica recomandari pentru prepararea compozitiilor:

aplicat pe piele ca atare, nediluat
ca ingredient în compoziţii pentru îngrijirea pielii mature sau deteriorate
îngrijirea tenului gras ori mixt
ca bază pentru formularea uleiurilor de masaj facial sau corporal
îngrijirea mâinilor şi unghiilor
ca ingredient în produse de gomaj
ca ingredient în creme, loţiuni şi compoziţii antiage
ca ingredient în măşti capilare sau balsam de păr

Păstrare:fiind un ulei moderat oxidativ, se păstrează până la 3 luni de la deschidere într-un loc răcoros, în recipient închis, ferit de aer şi lumină, sub 25°C. Păstrat la frigider şi suplimentat cu 0,5% vitamina E, perioada se prelungeşte până la 6 luni

Date de siguranţă
:non-toxic, non-iritant, non-sensibilizantuz extern!

Comentarii


NOTE: Fotografiile, specificatiile tehnice, statusul stocului si pretul produsului de mai sus au caracter informativ, putand fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligatie contractuala. Promotiile afisate in site-ul BioBella.ro sunt valabile in limita stocului disponibil.