Ulei de crin alb



29,00 Lei
stoc limitat

Cod produs: 1318070671

Garantie: 12 luni

Cum ajunge la mine?
* in tara - prin curier sau prin posta, termenul de livrare poate fi comunicat doar de consultantul de vanzari

Pentru confirmarea disponibilitatii de livrare va rugam sa contactati consultantul de vanzari.

Comenzi telefonice:


0722 409 075

Email: office@biobella.ro

0.00 rating / votes

Descriere

Uleiul de crin alb ilumineaz? pielea ?i previne apari?ia petelor, atenueaz? petele de ficat ?i de ro?ea?? si este un bun hidratant ?i calmant al pielii. Recomandat ca ingredient �n cremele antipigmentare.

Ingrediente: Ulei de floarea soarelui (helianthus annuus), extract de crin alb (lilium candidum)

Descriere si recomandari:

Crinul este o plant? peren? cu flori mari, parfumate, pozi?ionate �n varful unei tulpini lungi. Sunt peste 100 de specii de crin, raspanditi in intreaga lume si clasificati dupa forma si felul in care florile lor sunt dispuse fa?? de axul inflorescentei.  Specia Lilium Candidum are 6 petale ?i 6 stamine, petalele sunt albe ?i au o coloratur? galben-brun?.Simbol al purit??ii, floarea de crin e considerat? nobil? ?i simbolizeaz? regalitatea. Originar din Perisa (Iranul de azi), crinul face parte din familia liliaceelor, cultivat azi �n special �n regiunea mediteranean?.Florile de crin sunt utilizate din vechi timpuri pentru a conferi frumuse?e ?i mireasm? pielii, prin macerare �n ulei sau alcool.

Metoda de ob?inere: prin macerarea florilor proaspete de crin alb �n ulei de floarea soarelui 
?ara de provenien??: Fran?a 
Prezentare: lichid uleios limpede, culoare g?lbuie, miros slab, subtil dulceag
Componen?i principali: acid linoleic (om�ga 6), acid oleic (omega-9), acid palmitic, acid stearic, compu?i aromatici, fitosteroli, etioline
Propriet??iilumineaz? pielea ?i previne apari?ia peteloratenueaz? petele de ficat ?i de ro?ea??previne cr?parea pieliihidratant ?i calmant al pieliicalmeaz? zonele afectate de soareamelioreaz? ro?ea?a de la irita?iiu?or cicatrizant

Recomand?ri
piele pigmentat?
piele afectat? de pete de b?tr�ne?e
piele iritat?, cr?pat?
pielea fragil? ?i sensibil?
�ngrijirea m�inilor
vergeturi - preventiv

In cosmetica:
se utilizeaz? pur sau ca ingredient �n compozi?ii de �ngrijire pentru aplic?ri zilnice pe fa??, g�t ?i decolteu
inclus �n compozi?ii �mpreun? cu alte ingrediente specifice ales dup? tipul pielii
ca ingredient pentru prepararea cremelor de zi sau de noapte
ca ingredient �n compozi?ii uleioase de �ngrijire
ca ingredient �n compozi?ii calmante, lini?titoare
ca ingredient �n prepararea cremelor antipigmentare

P?strare:fiind un ulei moderat oxidativ, se p?streaz? p�n? la 3 luni de la deschidere �ntr-un loc r?coros, �n recipient �nchis, ferit de aer ?i lumin?, sub 25�C. P?strat la frigider ?i suplimentat cu 0,5% vitamina E, perioada se prelunge?te p�n? la 6 luni

Date de siguran??non-toxic, non-iritant non sensibilizantuz extern!

Comentarii


NOTE: Fotografiile, specificatiile tehnice, statusul stocului si pretul produsului de mai sus au caracter informativ, putand fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligatie contractuala. Promotiile afisate in site-ul BioBella.ro sunt valabile in limita stocului disponibil.