Ulei de avocado BIO, crud, 100ml



24,50 Lei
pe stoc

Cod produs: 1320071145

Garantie: 12 luni

Cum ajunge la mine?
* in tara - prin curier sau prin posta, termenul de livrare poate fi comunicat doar de consultantul de vanzari

Pentru confirmarea disponibilitatii de livrare va rugam sa contactati consultantul de vanzari.

Comenzi telefonice:


0722 409 075

Email: office@biobella.ro

0.00 rating / votes

Descriere

Catifeleaz? pielea uscat? ?i regenereaz? pielea �n curs de �mb?tr�nire. Delicat cu pielea sensibil?.Uleiul de avovado penetreaz? foarte bine pielea, emoilent al ?esuturilor neelastice sau �nt?rite. Util �n regenerarea p?rului deteriorat.

Ingrediente: Ulei din fructul de avocado crud (persea gratissima oil) organic

Descriere si recomandari:

Avocado este originar din Mexic. Fructele de avocado mai sunt numite ?i pere aligator datorit? formei lunguie?e ?i a coajei de un verde brut. Cunoscut �nc? din timpul aztecilor, uleiul de avocado a fost folosit de secole �n alimenta?ie ?i �ngrijire �n Mexic ?i Arizona.Spre deosebire de alte uleiuri vegetale, acesta este extras din pulpa fructului ?i nu din s�mbure, care �n acest caz con?ine foarte pu?ine gr?simi.Uleiul de avocado are o culoare verde apetisant?, o arom? subtil? ?i pl?cut?, este gros ?i las? o pelicul? protectoare pe zona aplic?rii.
Metoda de ob?inere: prin procedeu la rece din pulpa fructului fr?m�ntat? ?i centrifugat?
Zona geografic? de provenien??:  Africa de Sud
Prezentare: lichid galben-verzui, prezint? aglomer?ri u?oare, v�scozitate medie, miros crud caracteristic
Componen?i principali:  acizi gra?i: palmitic, stearic, oleic, linoleic; lecitin?, steroli, fitosteroli, carotenoizi, tocoferol, potasiu, vitamina A, B1, B2, B5, D, proteine, minerale

Propriet??ile uleiului de avocado

emolient
catifelant
penetrant regenerant, restructurant
cicatrizant
hidratareaz? ?i �nmoaie pielea
atenueaz? reac?iile inflamatorii
regleaz? permeabilitatea celular?
asistent la bronzare
hr?nitor ?i regenerant al p?rului

Recomandari referitoare la prepararea cosmeticelor:

poate fi utilizat ca atare, nediluat pe piele ?i p?r
ca ingredient �n compozi?ii pentru �ngrijirea pielii, protejarea de uscare ?i deteriorare, �n concentra?ie de 20-90%
ca ingredient �n compozi?ii cosmetice dedicate �ngrijirii tenului pentru catifelare, hidratare, hr?nire �n concentra?ie de 10-50%
ca ingredient pentru prepararea de creme, lo?iuni ?i unguente dedicate �ngrijirii ?i regener?rii ?esutului sensibil ?i fin ?in jurul ochilor, g�t ?i decolteu, �n concentra?ie de 10-50%
ca ingredient �n prepararea de unguente emoliente pentru ?esuturile lipsite de elasticitate, piele �nt?rit?, 10-30%
ca ingredient pentru prepararea de uleiuri �nainte de plaj?ca ingredient �n prepararea de m??ti pentru regenerarea, hr?nirea ?i �nt?rirea p?rului
ca ulei de baz? �n aromaterapie pentru diverse masaje, al?turi de uleiuri esen?iale alese dup? preferin?e

Combinatii speciale:

combinat cu ulei de m?sline pentru preg?tirea pielii la expunerea la soare
combinat cu ulei de rosa mosqueta ?i/sau ulei din germeni de gr�u pentru prevenirea sau tratarea vergeturilor
combinat cu ulei de ricin ?i ulei esen?ial de ylang-ylang pentru masc? de p?r uscat
combinat cu ulei de cocos, ulei esen?ial de cedru atlas ?i rozmarin pentru prevenirea c?derii p?rului

P?strare:fiind un ulei pu?in oxidativ, se p?streaz? p�n? la 6 luni de la deschidere �ntr-un loc r?coros, �n recipient �nchis, ferit de aer ?i lumin?, sub 35�C. P?strat la frigider perioada se prelunge?te p�n? la 12 luni
Date de siguran??:non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
uz extern!

Comentarii


NOTE: Fotografiile, specificatiile tehnice, statusul stocului si pretul produsului de mai sus au caracter informativ, putand fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligatie contractuala. Promotiile afisate in site-ul BioBella.ro sunt valabile in limita stocului disponibil.