Papier d'Armenie (Hartie de Armenia)roz25,00 Lei
pe stoc

Cod produs: 1379504158

Garantie: 12 luni

Cum ajunge la mine?
* in tara - prin curier sau prin posta, termenul de livrare poate fi comunicat doar de consultantul de vanzari

Pentru confirmarea disponibilitatii de livrare va rugam sa contactati consultantul de vanzari.

Comenzi telefonice:


0722 409 075

Email: office@biobella.ro

0.00 rating / votes

Descriere

Hartia de Armenia este un odorizant si dezinfectant natural cu traditie(inca din anul 1885) din Franta. Parfumeaza, dezinfecteaza si purifica aerul. Elimina mirosul de mancare, de fum  de tigara sau de animale. Parfumeaza dulapurile. O singura lamela este suficienta pentru a parfuma un sertar sau geanta dumneavoastra.

Carnetelul "hartie de Armenia" roz, are un parfum ce are la baza notele orientale deja stiute de la toate carnetele si in plus cucereste cu parfumul subtil de trandafir. Combinatia desavarsita: note orientale plus trandafir. Un vis!

Mod de folosire: Pentru purificarea si parfumarea aerului. Detasati o lamela din carnetel, puneti-o pe o farfurioara de ceramica, pliati-o sub forma de acordeon si dati-i foc la un colt. Suflati imediat peste flacara! Hartia trebuie sa arda foarte incet.
Pentru parfumarea dulapurilor. Se pune cate o lamela pe fiecare polita sau sertar.

Foto:papierdarmenie.fr

Comentarii


NOTE: Fotografiile, specificatiile tehnice, statusul stocului si pretul produsului de mai sus au caracter informativ, putand fi modificate fara instiintare prealabila si nu constituie obligatie contractuala. Promotiile afisate in site-ul BioBella.ro sunt valabile in limita stocului disponibil.