Termeni si conditii


Introducere
Bine ati venit la www.biobella.ro care este un magazin de cosmetice on-line. Biobella.ro este un loc de intalnire al tuturor celor ce iubesc natura si vor sa foloseasca produse cat mai naturale/bio.
Folosirea, prin aceasta intelegand vizitarea sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea unor termeni si conditii ce vor fi detaliate mai jos.
Modificari la prezentul acord.
Biobella.ro  poate modifica acest acord, din cand in cand, in propria libertate de decizie fara un anunt prealabil. Continuarea accesarii si utilizarii site-ului biobella.ro de la modificarea acestui acord constituie acceptarea acestui acord cu toate modificarile facute. In consecinta ar trebui ca atunci cand vizitati acest site sa verificati daca nu a fost postata o noua versiune a acestui acord
Modalitatea de inregistrare
Utilizatorul, are obligatia ca atunci cand isi creeaza un cont pe site sau apeleaza la serviciile site-ului sa furnizeze informatii reale, corecte si complete despre persoana sa. In cazul in care exista suspiciuni in ce priveste identitatea reala a utilizatorui, administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a-i restrictiona accesul la serviciile site-ului.

Legea aplicabila. Litigii.
Toate drepturile si obligatiile Biobella.ro si ale utilizatorilor prevazute de acest acord "Termeni si Conditii", dar si toate efectele juridice care le produc vor fi guvernate si interpretate in conformitate cu legile romane in vigoare. Orice litigiu sau conflict aaparut intre Biobella.ro si utilizatori va fi solutionat mai intai pe cale amiabila, urmand daca nu se solutioneaza calea judecatoreasca.

Politica de confidentialitate
Informatiile cu caracter personal, puse la dispozitia site-ului biobella.ro, in scopul de a putea primi unele informatii sau de a beneficia de anumite servicii sunt protejate de Legea 677/2001 completata de Legea 506/2004.
Prin completarea formularelor de inregistrare, utilizatorii isi creeaza un cont pe site si sunt de acord ca prin acestea vor intra in baza de date a Biobella.ro si vor primi mesaje referitoare la Continutul site-ului. Biobella.ro se obliga sa nu faca publice adresele de e-mail ale utilizatorilor cu exceptia cazului in care acest lucru devine necesar pentru a respecta legea si/ sau procedurile judiciare. Utilizatorul poate solicita in orice moment prin cerere expresa la contact@biobella.ro, stergerea datelor personale din baza de date a Biobella.ro.

Returnarea marfii
Marfa se returneaza in forma sa originala, cu eticheta atasata, fara a fi deteriorata, in ambalajul original.
OG nr.130/2000, art.7 alin.1 prevede: “Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”
“Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate”. Asadar, comenzile speciale solicitate, vor intra in aceasta categorie.
 
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a efectuat expedierea. Firma noastra va inapoia contravaloarea produselor in termen de cel mult 30 de zile, de la data primirii coletului returnat