Despre noi


Magazinele Bio Bella s-au nascut din pasiunea de a descoperi si de a-i ajuta si pe altii sa descopere, minunatele produse naturale si chiar organice, sigure pentru  ingrijirea pielii.

Suntem importatori exclusivi pentru Romania ai uleiului de argan bio si produselor pe baza de acest ulei. Producatorul nostru este: Entreprise Feminine Rurale D'Economie Sociale Sarl, EFAS.

Acest brand garanteaza:

O linie de produse de top.

Un comert echitabil.
Sprijin pentru femei si eforturi pentru dezvoltarea rurala pe teritoriul Arganului.

Sprijin pentru buna gestionare a resurselor naturale, pentru o dezvoltare pe termen lung la nivel social, economic si de mediu.
100% produse organice din agricultura ecologica.

In ultima vreme uleiul de argan si cosmeticele ce includ in compozitie acest ulei, au devenit subiect de interes in intreaga lume. Aceasta crestere a devenit o opurtunitate de dezvoltare pentru femeile din aceasta zona din sudul Marocului. Aceasta zona, numita RBA �Reserve de Biosphere Arganeraie�, a fost declarata de Unesco Patrimoniu mondial al umanitatii.

Inca din vechi timpuri acesta padure este sursa de trai pentru populatia berbera. Arborele de argan este o sursa de energie(lemn pentru foc), hrana animalelor si sursa de hrana bio pentru om.

Extractia uleiului de argan este o practica veche. Imediat ce s-au copt, fructele arborelui de argan sunt culese de catre femei si aduse in sat, unde se curata si se transforma intr-o pasta. Pasta obtinuta se framanta o lunga perioada de timp, apoi se presa cu mana pentru a extrage uleiul. Rezidul se foloseste pentru a hrani animalele. In prezent presele mecanice, le ajuta pe femeile berbere si injumatatesc timpul de productie al unui litru de ulei si sunt o garantie de igiena.

Acidul oleic pe care-l contine uleiul de argan, ajuta la normalizarea colesterolului. Studii recente sugereaza ca doua linguri de ulei de argan virgin pe zi, fara pesticide si conservanti(certificat bio), ar reduce semnificativ nivelul colesterolului din sange. Uleiul de argan mai contine o cantitate mare de vitamina E, asociate cu betacarotenul, recunoscuti ca antioxidanti majori. Efectul de hidratare pe care il confera pielii uleiul de argan a fost confirmat clinic. Scaderea de acizi esentiali, inevitabil odata cu varsta, provoaca imbatranirea pielii. Pielea se deshidrateaza, isi pierde elasticitatea si astfel apar ridurile.
Uleiul de argan vine si hidrateaza, repara acolo unde este nevoie si mentine astfel tineretea si frumusetea pielii.

Sntem importatori  ai produselor Najel In Romania. O gama variata de produse naturale concepute cu un mare respect pentru traditiile orientale. Un moment de evadare pentru a descoperi bogatiile din Mesopotamia. Descoperiti sapunurile de Alep, produsele de la Marea Moarta, deodorantele minerale, sapunul cu chimen negru, cu iasomie, cu trandafiri de damasc...Intr-un cuvant "Najel".